Кадър: Канал 3БСП е столетна партия и тя често греши,

...
Кадър: Канал 3БСП е столетна партия и тя често греши,
Коментари Харесай

Доц. Милен Михов: БСП се е превърнала в олицетворение на обвиненията си към ГЕРБ

Кадър: Канал 3

Българска социалистическа партия е столетна партия и тя постоянно бърка, в това сме се убедили. Не виждам какво ще завоюват от тяхното неявяване от Парламента. Не са в печеливша позиция. Българска социалистическа партия се е трансформирала в въплъщение на обвиняванията си към ГЕРБ.

Това сподели доцент Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация в ефира на предаването ” Денят онлайн ” по Канал 3.

" Демокрацията има две страни – ръководещи и съпротива и когато едната страна липсва, това не е добре за действието на демокрацията, добави той.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация, сякаш имаме обща позиция с Българска социалистическа партия, тъй като считаме, че е рационално, прагът за избор на обитаеми места е рационално да бъде доведен до 150 гласоподаватели. Искаме връщане на остарялото предписание. На последващо място връщане на преференциите, не виждам рационален мотив, който да е в интерес на тази смяна, която одобри Народното събрание, също така в партийните централи да подреждат партийните листи, по този начин както е решил нейният водач., изясни доцент Михов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР