Кадър: Канал 3Новият член на СЕМ Галина Георгиева е завършила

...
Кадър: Канал 3Новият член на СЕМ Галина Георгиева е завършила
Коментари Харесай

Новият член на СЕМ завършила с 3.89 аграрна икономика

Кадър: " Канал 3 "

Новият член на Съвет за електронни медии Галина Георгиева е приключила земеделска стопанска система във врачанския икономически филиал на Университета за национално и международно стопанство със междинен триумф добър (3.89),а оценката от държавния ѝ изпит е доста добър (5). Това излиза наяве от публикуваната ѝ тапия на страницата на Народното събрание. Новината беше публикувана първо от изданието " 19 минути ".

``
реклама

Галина Георгиева беше определена за член на Съвет за електронни медии по предложение на ръководителя на парламентарната комисия Вежди Рашидов (ГЕРБ) с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Воля ".

Това стана мотив Българска социалистическа партия, която остана без собствен представител в медийния регулатор, да разгласи, че Делян Пеевски е завладял и Съвет за електронни медии.

Самата Галина Георгиева показа себе си като " млад и просветен човек ", който не е политически зает, само че е виновен към обстановката в страната, при чуването ѝ в парламентарната комисия по просвета и медии на 11 юли. Тогава тя съобщи, че с работата си е потвърдила, че се " абстрахира от всевъзможни политически намеси ".

В борбата с подправените вести Галина Георгиева залага на " повишението на медийната просветеност ". За мен тя е от главно значение, сподели новият член при чуването ѝ пред Съвет за електронни медии.

Въпреки че е приключила земеделска стопанска система, професионалната реализация на Георгиева е обвързвана с медиите. Трудовият ѝ път потегля от Нова телевизия. Преди години е била част от екипа на малкия екран, който е осъществявал едно риалити шоу. Георгиева не е показала кое е то.

" Така че част от работата на Съвет за електронни медии, с изключение на надзорът, е удобното повлияване на медийната среда. Ако фундаментът е обучение, то кое ни учи на хъс и мотивация за развиване? Това е работата ни. Това е и част от желанието ми аз да вземам участие като дам своята полза, тъй като за мен резултатът се мери с % полза. Да, можех да употребявам времето си по отношение на убеждението на това Вие да вземете решение, само че убеждението е предоставяне на доверие. Така че в този смисъл мандатната позиция не допуска изпитателен период в осъществяването на един план, полезността какво остава след теб. Това е моята позиция ", отговори Георгиева на въпроса какво ще работи в Съвет за електронни медии и какво ще прави в регулатора, заложен от депутата Велислава Кръстева (ДПС).

След Нова телевизия Галя Георгиева е работила в " Нетера " и в " Нетера Комюникейшънс ", където е била мениджър национални продажби (2010 – 2016 г.). След това за малко е била в eFellows,  " Телехаус ", а от март 2019 година работи в ПРОФОН – съдружие за групово ръководство на правата на на продуцентите на звукозаписи и музикалните видеозаписи и на артистите.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР