кадър: Иво Божков, youtubeТова, което се случва сега пред сградата

...
кадър: Иво Божков, youtubeТова, което се случва сега пред сградата
Коментари Харесай

Шефът на СДВР: Има един задържан, очакваме провокации на протеста

кадър: Иво Божков, youtube

Това, което се случва в този момент пред постройката на Народно събрание, цели само и единствено ескалация на напрежението, това съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев пред NOVA.

Демонстрантите на митинга в София упорстват да преминат през кордона, с цел да стигнат до Паметника на Незнайния войник и храм-паметника “Св. Александър Невски ”. Хаджиев разяснява, че могат да стигнат по всеки различен метод до тези места, само че не и през кордона.

Той сподели още, че по-рано през днешния ден на сложено контролно-пропусквателен пункт органите на реда са задържали един човек.

Според информация на NOVA преди минути при опит да се пробие кордонът, са арестувани двама души. Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи не разяснява тази информация, а сподели единствено, че на следващия ден ще стане ясно какъв брой са арестуваните и за какво.

Очаквайте детайлности!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР