Кадър: ИнстаграмТита е любимка на публиката и определено е идол

...
Кадър: ИнстаграмТита е любимка на публиката и определено е идол
Коментари Харесай

Тита проговори за схемите на баща си

Кадър: Инстаграм

Тита е фаворитка на публиката и несъмнено е кумир на младежите. Ето за какво преди няколко месеца новината за ареста на татко ѝ бе шокираща. 

Припомняме ви, че родителят на певицата беше компрометиран в незаконна скица за източване на пари от пенсионни фондове. Това се е случвало благодарение на чиновници Национален осигурителен институт. Бащата на Тита беше неотложно задържан, а тя не разясняваше тематиката до през днешния ден. 

Сега обаче младата певица и кумир на подрастващото потомство реши, че е време да показа личното си мнение в телевизионния ефир. Ето какво бе изявлението ѝ по случая:

„ Това е тематика, която укривам. Не ми се приказва по нея. Българските медии малко прекалиха и пресолиха манджата. Тази вест стана вест поради мен. Единствено мога да кажа, че индивидът е почтен, че може би всичко е една скица от България, само че имам вяра, че справедливостта ще спечелва и когато това стане, ще им кажа на всички, тъй като аз постоянно съм се гордяла и не преставам да се гордея с моето семейство, което ужасно доста обичам ”, признава тя пред БТВ.

Съвсем разбираемо, Тита пази родителя си, само че къде е истината за заведените против него каузи и по какъв начин ще завърши този мъчителен за нея развой, единствено времето ще покаже.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР