Кадър и видео: ТуитърИспанци под карантина излязоха на балконите си,

...
Кадър и видео: ТуитърИспанци под карантина излязоха на балконите си,
Коментари Харесай

С тиган и тенджера на протест: Испанци искат бившият крал да дари парите си на здравната система

Кадър и видео: " Туитър "

Испанци под карантина излязоха на балконите си, с цел да дрънчат с тенджери и тигани като митинг, съобщи Ройтерс. Те настояха  бившият крал Хуан Карлос да подари милионите, за които се твърди, че е получил от Саудитска Арабия, на испанската здравна система , опитваща се сега да се оправи с ковид, написа Българска телеграфна агенция.

Хора от центъра на Мадрид, събрани по апел в обществените мрежи, излязоха на балконите си, с цел да вземат присъединяване в митинга.  Испанците са сложени под карантина от събота  и излизат единствено за най-необходимото, за да се ограничи разпространяването на ковид във  втората най-силно наранена страна в Европа. Крал Фелипе Шести съобщи в неделя, че се отхвърля от наследството на своя татко, някогашния крал Хуан Карлос, и го лиши от държавна прехрана.

Швейцарски вестник заяви, че  до момента в който е бил крал, Хуан Карлос е приел 100 милиона $ от Саудитска Арабия.  Бившият крал, който абдикира през 2014 година след 40 години на трона, не е коментирал изказванията.

Es la primera vez en la historia reciente de España que pasa algo así, de una manera tan evidente y masiva. Al final el #CoronaCiao está cada vez más presente. pic.twitter.com/szZjXrpInG
— Jorge Castrillón. (@improbable) March 19, 2020
PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР