Кадър и видео: Нова ТвВ предаването Неделята на NOVA говориха

...
Кадър и видео: Нова ТвВ предаването Неделята на NOVA говориха
Коментари Харесай

В търсене на правосъдие: Говорят родителите на жертвите, чиито убийци не получиха наказание

Кадър и видео: Нова Тв

В предаването „ Неделята на NOVA ” приказваха двама татковци, чиито синове бяха грубо убити, а причинителите бяха пуснати на независимост.

``
реклама

Наско Александров загуби сина си преди 10 години. Васил Александров загина дружно с Кирил Въжаров пред дискотека „ Соло ”, откакто бяха намушкани от Илиян Тодоров. Извършителят е хванат и задържан няколко дни по-късно. Според съдията по делото обаче не може да се каже, че Тодоров не е направил закононарушението, само че доказателствата срещу него не били задоволителни. В края на 2011 година Тодоров излезе от ареста и до този миг не се знае къде се намира.  

„ Синът ми беше най-хубавият строителен алпинист в България.  Кирил беше най-хубавият вратар. Освободиха килъра им, в случай, че аз заведох очевидец. Братовчеди на килъра дадоха 10 000 лева, с цел да бъде потулен случая. Това е рисков човек. Не съм заплашвал родителите на Илиян Тодоров. Заключвали са ме поради такива неистини. Искам просто правдивост ", заяви Наско Александров.

В ефира на предаването коментар направи и бащата на убития от Полфрийман - Андрей Монов. 

„ Ходя умерено по улицата, придвижвам се с градския превоз. Тези, които ме упрекнаха, че желая да разпределям правораздаване, потвърдиха, че ненавиждат хората от улицата. Мога да потвърдя, че законът не е спазен. Този правосъден състав не е самостоятелен и е преднамерен. Докладчикът по делото и преседателят на състава са тясно свързани с Българския хелзинкски комитет.  Този палач изиска да бъде пуснат да си оправи прическата, да има порно канали в пандиза ”, описа Христо Монов, бащата Андрей Монов. Той благодари на всички хора, които са подкрепили обжалването на решението на Софийския апелативен съд и са протестирали дружно със фамилията на Андрей.

„ До 23 октомври, когато ще се гледа делото, нито аз, нито моето семейство ще каже нещо по въпроса. Нарушено е възприятието ни за правдивост ”, сподели още Христо Монов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР