кадър и видео: Нова твСпоред Петров поради ниския процент на

...
кадър и видео: Нова твСпоред Петров поради ниския процент на
Коментари Харесай

Председателят на Българската асоциация на заведенията: Целият сектор е в стачна готовност

кадър и видео: Нова тв

Според Петров заради ниския % на имунизирани – както измежду чиновниците, по този начин и измежду клиентите, заведенията не могат да се възползват от най-новите ограничения.

" Целият бранш е в протестна подготвеност. В момента, в който бъдат въведени нови ограничавания, а няма съответните стопански и обществени ограничения, нямаме различен избор с изключение на да си решим казуса посредством напън от улицата ”. Това съобщи пред Нова телевизия Павлин Петров, ръководител на Българската асоциация на заведенията.  



" В момента няма актуализация на бюджета и не е ясно по кое време ще се случи. От май месец насам няма ограничения. 60/40 съществува, само че с цел да се възползваме от нея на процедура би трябвало да сме въведени ”, разясни той. И изясни, че нови по-строги рестрикции ще значат банкрут на заведенията. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР