Кадър и видео: Нова ТвНагла кражба в таксиметровия автомобил. Шофьорка

...
Кадър и видео: Нова ТвНагла кражба в таксиметровия автомобил. Шофьорка
Коментари Харесай

Болна жена с малко бебе твърди, че е обрана от таксиметрова шофьорка

Кадър и видео: Нова Тв

Нагла кражба в таксиметровия автомобил. Шофьорка на такси ограби клиентка, болна от множествена склероза, до момента в който е пътувала с бебето си към болничното заведение, заяви Нова Тв.

Шофьорката е отмъкнала чантата, в която са били  парите, документите и телефонът на клиентката й. След това, благодарение на съучастничка, източила и парите от дебитната карта, с които дамата трябвало да изхранва бебето си през идващите две седмици.

Задържани са две дами – таксиметровата шофьорка и нейна другарка, която е изтеглила парите от дебитната карта на дамата.

„ В същия ден, защото бях сама, потеглих с бебето си от кв. „ Левски ” към Първа градска болница. Видях до един блок спряло такси и взех решение да се придвижа с него. Попитах шофьорката дали е свободна. Тя сподели че не е на работа, само че чака нейна другарка. Питах я дали може да ме закара. Тя сподели, че ще си свърши нейната работа и по-късно ще ме закара ”, описа Благовеста Найденова - жертва на кражба. 

„ Качих се в колата. Тя качи в багажника количката, аз прегърнах бебето. До мен беше чантата ми с всичко в нея – документи, ключове, пари. Когато стигнах, шофьорката се обърна към мен и ми сподели какъв брой дължа. Отворих чантата, взех си портмонето. В него имаше към 10 лева.в брой. Тя се загледа в него. Изчака да й платя. След това излезе, с цел да изкара количката от багажника ”, сподели още тя.

„ Излязох от колата и държейки бебето, оставих вратата отворена. Тя остави количката до багажника. Отидох до нея, сложих бебето. Обърнах се, с цел да се върна за чантата. В този миг тя се качи в колата, затвори вратите и потегли с чантата ми ”, описа Найденова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР