Кадър и видео: Нова ТвМачът с Антъни Джошуа ще се

...
Кадър и видео: Нова ТвМачът с Антъни Джошуа ще се
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Мач с Джошуа ще има, но най-вероятно няма да е през юни

Кадър и видео: Нова Тв

Мачът с Антъни Джошуа ще се състои, само че най-вероятно няма да е през юни. Това съобщи Кубрат Пулев пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Претендентът за международната купа се надява мачът да е до края на годината.

„ Аз съм подготвен и за 20 юни, ще съм подготвен, до тогава ще бъда ракета, ще отида и ще го победя ”, сподели боксьорът. Той посочи, че мачът е подписан и са контрактувани всички клаузи.

„ Има и уговорка реванш да му дам, откакто го победя ”, сподели Пулев.

Заради протичащото се в международен мащаб към ковид, Пулев счита, че спорт ще има най-рано след 2 години.

Самият той не си е правил проучване за COVID-19.

„ Не знам какво е хапче. В нашето семейство хапче не се е взимало, когато те боли глава, влизаш в банята измиваш се, отиваш на разходка ”, описа боксьорът.

Той направи коментар и на ограниченията, които се взимат в страната, както и на затварянето на спортните зали. Според Пулев ограниченията трябваше да са още по-строги. Той насочи рецензии към политическата класа.

„ Хора, в случай че продължавате по този метод, народът е жертван ”, сподели Пулев. „ Да се плюят министър председател и президент, да обличаме костюми в Народното събрание, да вършим циркове ли? ”

„ Ние не оценявахме нищо, в случай че този вирус унищожи всичко, една седмица откакто се разкара, отново няма да го оценяваме.  Надявам се всичко това да завърши добре и бързо, само че моите инстинкти демонстрират друго. Световната стопанска система е в тежък нокдаун, връщане обратно няма. Не действаме ли дружно, не можем да оцелеем ”, сподели Пулев.

Попитан дали ще подари средства за битката със болестта, боксьорът сподели: „ Винаги съм давал, това е най-малкото, което мога да направя ”.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР