Кадър и видео: Нова ТвИма няколко нови случая на заразени

...
Кадър и видео: Нова ТвИма няколко нови случая на заразени
Коментари Харесай

Д-р Кунчев: Има няколко нови случая на заразени с коронавирус в Банско

Кадър и видео: Нова Тв

Има няколко нови случая на инфектирани с ковид в Банско след слагането на града под карантина. Това заяви пред Нова телевизия основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев.
​​​​​​

„ Над 8 са случаите от Израел, които са с ковид и са били в града, 4 има от Македония.

Там е имало по-ефективно предаване на вируса, само че не толкоз в града, колкото по пистите. Там контактът е по-тесен. Това повтаря на 100% случилото се в австрийски и швейцарски курорти ”, изясни той, написа Блиц.

„ Строгите ограничения свършиха работа. Моето мнение е, че карантината свърши работа. Ако остане във типа, който прилагаме в регионалните градове, ще е задоволително. Ще го обсъдим на следващия ден в щаба ”, посочи той.

" Бихме желали по-голяма численост проби, само че не желаеме подправени резултати. Математическите модели също няма да са основни за пандемията, могат да ни оказват помощ малко ", сподели още той. 

" Какво получаваме против половин милиард, който ще дадем за бързи проби? ", попита той. 

" Сега най-важното е организацията на здравната система, с цел да може да поеме големият брой търсещи помощ ", добави Кунчев.

" Обикновените хирургични маски пазят, в случай че имаме симптоми. Добре е хората с непрестанен контакт да ги носят. Обикновените маски пазят на 60%. Ако маската виси под носа напълно не работи. FF53 маските, които ползват медиците пазят над 90% ", уточни в умозаключение той. 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР