Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comЩе има избори. И вече

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comЩе има избори. И вече
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Избори ще има, но в следващия парламент, ако има разум, а не лицемерие, ще има кабинет

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

„ Ще има избори. И към този момент в идващия парламент, в случай че има разсъдък, а не двуличие, би трябвало, уповавам се, да има постоянно държавно управление ”. Това съобщи в коридорите на Народното събрание Тошко Йорданов от „ ИТН ”.

По думите му партиите на митинга са длъжници на хората. „ Отговорността е споделена и колкото и да им звучи неприятно главната тежест е в другите две партии на митинга. Преди три месеца те ни молеха да създадем кабинет. Месец по-късно първо не им хареса, по неразбираеми аргументи, показания първи кабинет. След това пожелаха диалог за политики. При всеки диалог излизаха и споделяха по какъв начин сме се разбрали за всичко и по-късно излезе господин Христо Иванов наприказва едни неща и взриви целия развой. Така, че да си понесат отговорността за това ”, безапелационен бе Йорданов, написа nova.bg.

На въпрос тормози се ИТН от възможния политически план на Асен Василев и Кирил Петков, Йорданов съобщи следното:

„ Демокрацията е такава, че всеки един български жител може да взе участие в политическия живот. Това е обикновено и прелестно – да има нови политически планове. Ние не сме деца в пясъчника да се сърдим, че някой ни е взел кофичката. Всеки има право да играе в пясъчника.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР