Кадър и видео NOVA NEWS, Vbox7.comЗдравният министър обяви дали планират

...
Кадър и видео NOVA NEWS, Vbox7.comЗдравният министър обяви дали планират
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: Не се обсъжда вариант за отваряне на заведенията

Кадър и видео NOVA NEWS, Vbox7.com

Здравният министър разгласи дали възнамеряват да отворят скоро заведенията. Както е известно, те са затворени към този момент близо два месеца. Много от тях към този момент са изправени пред банкрут.

" Създадена е организация за имунизация в домовете за възрастни хора и на учителите. Желаещи учители и консуматори на обществени услуги е по-голям от междинния за страната. До края на тази седмица имаш късмет да започва втората фаза в шести район. " Това съобщи в Бургас за NOVA NEWS здравният министър проф. доктор Костадин Ангелв, който събра в морския град на изключителна среща шефовете на РЗИ-ата на Бургас, Ямбол и Сливен.

" Около 30 % от учителите са изявили предпочитание да се имунизират. Дори да са пропуснали опцията да се имунизират в някоя от досегашните етапи, могат да го създадат в идващите, съобщи министърът. По думите му това няма да спре имунизирането на искащите сега.

Здравният министър съобщи, че финансовият бонус за имунизациите, ще се заплаща от НЗОК. " Не обсъждаме вид за отваряне на заведенията ", безапелационен беше Ангелов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР