кадър и видео: Макс СпортПопадението е първото за ЦСКА при

...
кадър и видео: Макс СпортПопадението е първото за ЦСКА при
Коментари Харесай

ЦСКА с тежко поражение от Рома

кадър и видео: Макс Спорт

Попадението е първото за ЦСКА при четири гостувания на този отобор в Рим.

ЦСКА - София започва с тежко проваляне присъединяване си в груповата фаза на Лига на конференциите, откакто падна с 1:5 от Рома в Рим. 

Червените започнаха стремително дуела и поведоха с 1:0 след попадение на Греъм Кери в 10-ата минута. Римските вълци обърнаха до почивката с точни изстрели на Лоренцо Пелегрини и Ел Шарауи.

През втората част италианците нанизаха нови три гола посредством Пелегрини (62), Джанлука Манчини (82) и Тами Ейбрахам (84).

За разгрома спомогна и изгонването на Яник Вилдсхут в 80-ата минута, когато спря рискова опасна контраофанзива на домакините.

Наставникът на алените Стойчо Младенов имаше много кадрови проблеми за този дуел и не можеше да разчита на доста контузени и осъдени футболисти. В тяхно неявяване късмет за изява получиха новите попълнения Мухар, Лам и Кръстев. В защита стартира Гълъбов.



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР