Кадър и видео: ИнстаграмИзвестната руска певица Анна Седокова призна пред

...
Кадър и видео: ИнстаграмИзвестната руска певица Анна Седокова призна пред
Коментари Харесай

Известна певица разтърси мрежата с изповед за страшната болест, с която се бори

Кадър и видео: Инстаграм

Известната съветска певица Анна Седокова призна пред почитателите, че е болна от уртикария. Тя разгласява фотография на засегнатите места на кожата й в Инстаграм.

„ През последните три седмици всяка заран се разсънвам от ужасяващ сърбеж. Отварям очи и чувствам ново отичане на лицето си. И, несъмнено, чета мнения за обстоятелството, че имам подуто лице от пластичната хирургия. Четях и мълчах ”, написа певицата.

Тя посочи, че не е желала да признае за заболяването, само че след това решила, че това може да поддържа хората, които също страдат от уртикария.

„ Не сме сами и дружно ще се оправим! ”, сигурна е Седокова.

Певицата показа, че първоначално се е пробвала да скрие възпалението под облекла и със пласт грим. Но тогава заболяването от две едвам забележими петна по шията се популяризирала по цялото тяло и даже вътрешните й органи се подули.

" Лекарят ме предизвести, че отокът е доста рисков и в този момент би трябвало да нося спринцовка и лекарство в чантата си за всеки случай. ", признава певицата.

Анна благодари на всички другари, които й помогнали да се пребори с заболяването. И по-специално на Наталия Рудова, която пристигнала на спектакъла на Седокова с медикаменти и направила последната й инжекция тъкмо в съблекалнята.

Превод: „ Петел ”



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР