кадър и видео: Фейсбук/Всяко малко магазинче, всяко кафене, всяка малка

...
кадър и видео: Фейсбук/Всяко малко магазинче, всяко кафене, всяка малка
Коментари Харесай

Манолова: Предстои токов удар за всички малки фирми, от 1 октомври излизат на свободния пазар на електроенергия

кадър и видео: Фейсбук/

Всяко малко магазинче, всяко кафене, всяка дребна компания ще би трябвало да излезе на борсата за ток от 1 октомври. Това значи по-високи цени. А тези, които не сключат контракти в точния момент, ще останат на произвола на ЧЕЗ, ЕВН и Енерго Про, само че към този момент без избран таван на цената. Това съобщи водачът на гражданската платформа  Изправи се.БГ Мая Манолова.

Във видео във Facebook тя прибавя:
" Предстои токов удар за дребните компании след пандемията. Затова от Изправи се.БГ настояваме за обективни цени, равноправни контракти с гаранция за качество на услугата и разбираеми сметки. Можете да се обръщате и към нашата приемна за съвет ".

Манолова упорства за суетност, за опазване на правата и вземане предвид с ползите на дребните бизнеси, а освен с монополистите. Тя предизвести, че евентуално компаниите ще се наложи да подписват типови контракти, към които може да се има редица искания.

 

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР