Кадър и видео: Диема Спорт, Vbox7.comАвторът на победния гол за

...
Кадър и видео: Диема Спорт, Vbox7.comАвторът на победния гол за
Коментари Харесай

Играчът на мача Панайотов: Тази награда е за целия отбор

Кадър и видео: Диема Спорт, Vbox7.com

Авторът на победния гол за Черно море против Левски - Васил Панайотов, бе определен за Играч на мача.

Васко игра на високо равнище, а откакто направи 2:1, разумно не се зарадва, тъй като е играл за Левски.

Панайотов показа голямото си удовлетворение, откакто осъществя победното попадение и сподели, че аленият картон е изкарал сериозна реакция от футболистите на Илиан Илиев, като той посвети успеха на изгонения в края на първото полувреме Илиев-младши. 

„ Тази премия е за целия тим. Влязохме доста зле в мача, изключително първите 2:0 минути, само че след аления картон си казахме, че би трябвало да покажем темперамент и успяхме в последна сметка “, стартира полузащитникът пред камерата на Диема Спорт, представен от gong.bg.

„ В съблекалнята си казахме много неща и никой в тима не се предава. Направихме го и за дребния Джуниър, той сподели доста страсти. Той сподели прочувствена реакция, само че това е обикновено, той е млад футболист, гори във всеки мач и се веселя, че постигнахме и за него този триумф. Радвам се, че Черно море най-сетне има победа на „ Герена “ след 62 години.

Чувствам се извънредно добре на този терен, израснал съм в този клуб и страстта е страхотна за мен. Левски имат положителни млади футболисти и добър капацитет, уповавам се да имат повече триумфи в идващите мачове “, приключи опитният полузащитник.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР