кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбукДнес лидерът на ГЕРБ Бойко

...
кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбукДнес лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Пловдивският митрополит Николай към Бойко Борисов: Отправяме молитви към Бога за Вас

кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбук

Днес водачът на ГЕРБ Бойко Борисов беше в Пловдив, където посети църквата " Св. Марина ". Та той се видя с пловдивския митрополит Николай. 

" Отправяме молебствия към Бога за Вас и за положителното на България! Бог ще ви помогне. Ще помогне за положителното на нашия народ ", обърна се митрополит Николай към Борисов.

По-късно Борисов разгласи в профила си във фейсбук:

Заради делата ни в интерес на вярата и църквата Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай ни благослови и акцентира, че всичко направено за църквата е за хората. Владиката показа, че постоянно миряните го питат за кого да гласоподават, само че защото няма право да им отговори непосредствено, той ги поучава да изберат партиите съгласно делата им - дали биха затворили църквите на Великден и Коледа, дали биха се подигравали в телевизионно шоу с Бог, църквата и вярата и дали биха трансформирали Закона за вероизповеданията, който уреди редица въпроси на духовенството и останалите вероизповедания. Негово Високопреосвещенство изрази признателност и за построените десетки нови църкви и манастири и за ремонта на съществуващите.



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР