Кадър: Христо Иванов, фейсбукОхранителите на НСО, които блъскаха Христо Иванов

...
Кадър: Христо Иванов, фейсбукОхранителите на НСО, които блъскаха Христо Иванов
Коментари Харесай

Охранителите на НСО, които блъскаха Христо Иванов на Росенец, няма да бъдат разследвани от прокуратурата

Кадър: Христо Иванов, фейсбук

Охранителите на НСО, които блъскаха Христо Иванов на Росенец, няма да бъдат разследвани от Военноокръжната прокуратура в Сливен.

Това разкри общинският консултант от Демократична България в Бургас Димитър Найденов.

Припомняме, че случаят стана през месец юли, като бе снимано по какъв начин гардовете не пускат Иванов на плажа пред сараите на Ахмед Доган и даже захвърлят български трикольор.

Димитър Найденов е подал сигнал в държавното обвиняване против дейностите на чиновниците на НСО. Получил е обаче разпореждане за отвод да се образува досъдебно произвеждане, подписано на 16 октомври от военния прокурор Кулев, осведоми вестник " СЕГА ".

След абсурда в Росенец двама от държавната защита на Доган бяха уволнени от службата, а други двама бяха смъмрени. 

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски и почетният ръководител на придвижването Ахмед Доган пък се отхвърлиха от услугите на НСО. Оставка подаде и началника на службата ген. Красимир Станчев. След като беше планувано всеобщо плажуване пред имението на Доган за 11 юли, ден преди този момент се появи заповед, с която беше неразрешен за прекосяване огромен периметър към сарая. От администрацията на президента отхвърлиха пред " Сега " президентът да е бил осведомен с разпореждането на началника на службата ген. Станчев за морска защита на частния парцел в парк Росенец. Поради това президентът Румен Радев настоя за анулацията на тази заповед и откри плануванаъа в закона съгласувателна процедура за оставката на шефа на НСО.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР