Кадър ГонгШвейцария изхвърли световния шампион Франция от европейското първенство по

...
Кадър ГонгШвейцария изхвърли световния шампион Франция от европейското първенство по
Коментари Харесай

Швейцария обезглави световния шампион Франция

Кадър Гонг

Швейцария изхвърли международния първенец Франция от европейското състезание по футбол. " Часовникарите " се добраха до 3:3 в постоянното време и завоюваха мача след осъществяване на дузпи, класирайки се за четвъртфиналите.

Харис Сеферович шокира " петлите " в 15-та минута. Два гола на Карим Бензема през втората част обърнаха мача в интерес на символичните домакини. Погба даде добър задатък в 75-та минута след бомбен гол отдалеко. Сеферович върна вярата в 81-та минута. Марио Гавранович прати мача в продължения в първата минута на добавеното време на мача.

В продълженията нов гол не падна, а при дузпите Килиан Мбапе беше огромният виновник за отбора си, пропускайки финалната пета дузпа. 

При дузпите бяхме очевидци на 9 следващи маркирани такива, преди Килиан Мбапе да види по какъв начин ударът му беше париран от Зомер, с което секторът с почитатели на Швейцария беше хвърлен в възторг, а Франция потъна в същинска тъга. 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
НАПИШИ КОМЕНТАР