Кадър Георги Господинов, Виждам те КАТ - ВарнаИскам да ви

...
Кадър Георги Господинов, Виждам те КАТ - ВарнаИскам да ви
Коментари Харесай

Шофьор апелира към пешеходците: Ако не ви е мил живота, докато пресичате, ние искаме да сме живи

Кадър Георги Господинов, " Виждам те КАТ - Варна "

Искам да ви споделя какво ми се случи на 04.11.2019г. до момента в който се прибирах към Варна. На автомагистрала Хемус този човек пресече изцяло невъзмутимо като направи няколко бързи крачки с цел да мине пред колата в дясната ми страна, а аз се движех в бързата лента с разрешената скорост от 140км. На видеото не се вижда, само че сега когато започнах да депозирам звуков сигнал, до мен имаше също кола и нямаше по какъв начин да потегли на дясно с цел да избегна удара с пешеходеца. За миг ми мина през главата, че ще го ударя откакто той действително въобще не погледна към моята лента дали идва кола.  Това показа в групата " Виждам те КАТ - Варна " Георги Господинов, който заедно  със фамилията си изживя същински призрачен сън на пътя.

Ето какво споделя още индивидът: 

Все отново това е автомагистрала, само че във връзка зачестилите произшествия насочвам апел и към пешеходците - Моля бъдете рационални, тъй като в случай че вашия живот не ви е безценен, то в моята кола пътувахме 4 души на които ни е безценен живота.

Видео от случая на автомагистралата може да видите ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР