Кадър: фейсбукМартин Карбовски изригна в социалната мрежа по повод въпрос

...
Кадър: фейсбукМартин Карбовски изригна в социалната мрежа по повод въпрос
Коментари Харесай

Мартин Карбовски изригна с гневен пост: Хебефреници нещастни, не знаете как...

Кадър: фейсбук

Мартин Карбовски изригна в обществената мрежа във връзка въпрос към него от медиатор, че претендент за кмет желае да даде изявление с авансово подбрани въпроси и какъв брой щяло да му коства.

Журналистът отговори на запитването във фейсбук с репликата: „ Не работим по този начин ”, а след това разгласява следния пост:

„ Генезисът на политическата класа от дъното на националното тяло желае подбрани въпроси. И да си заплати. И работи с медиатори. Не, не знаете по какъв начин стават нещата. Хебефреници нещастни. ”

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Пешо от Виница (преди 13 секунди) Рейтинг: 27386 | Одобрение: 12516 „ Генезисът на политическата класа от дъното на националното тяло желае подбрани въпроси. И да си заплати. И работи с медиатори. "-Това,навярно се отнася до нашият кмет-Портних. Той по този начин прави, желае писмени въпроси с цел да има възможност  той и неговия екип да ги прочетат бааааавно, да пооооооомислят и най-после....да не отговорят. Защо не дават отговор? Защото нямат толкоз ум! "Анадънмо "? :errm:   Кмете, засрами се и мисли по-бързо!!! Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР