Кадър: фейсбукЕлате облечени с цветни дрехи в памет на нашето

...
Кадър: фейсбукЕлате облечени с цветни дрехи в памет на нашето
Коментари Харесай

Родителите молят: На опелото на нашето ангелче Мими елате с цветни дрехи!

Кадър: фейсбук

Елате облечени с цветни облекла в памет на нашето шарено цветче и без играчки. Тази молба насочиха роднините към искащите да участват на утрешното заравяне на умрялата 6-годишна Мими. " Напомняме на тези, които ще участват на опелото в понеделник, да облекат цветни облекла в памет на нашето шарено цветче! ", приканиха околните ѝ посредством обществените мрежи, написа Канал 3.бг.

Както е известно, 6-годишното момиченце със Синдром на Даун, което се бореше от 2017 година с левкемията, умря.

Парите, събрани от хората за Мими, са преведени за други нуждаещи се деца.

" Мили хора, благодарим ви за вълната от съпричастност, с която в последните дни заливате фамилията на нашата слънчева Мими. Мнозина от вас желаят да поддържат фамилията, като се простят с Мими с играчка. Вярваме, че тя ще бъде изпратена с безчет играчки, останали без дете ", се споделя още в посланието на роднините на Мими в основаната за нея страница във Facebook.

" Но играчките, с които няма към този момент кой да си играе, единствено ще засилят болката на фамилията. Затова от името на родителите на Мими ви призоваваме: Не изпращайте в понеделник Мими с играчки, тя към този момент играе с ангелите и птиците.

Вместо това ви молим ДА ИЗБЕРЕТЕ КАУЗА И ДА ПРЕВЕДЕТЕ Пожарна охрана НЕЯ ПАРИЧКИТЕ, КОИТО БИХТЕ ДАЛИ ЗА ИГРАЧКА, ОСТАНАЛА БЕЗ ДЕТЕ. ТАКА ЩЕ ПОМОГНЕТЕ ДА НЯМА ПОВЕЧЕ САМОТНИ ИГРАЧКИ, ОСТАНАЛИ БЕЗ ДЕТЕ ", помолиха околните на детето в страницата във Facebook,създадена в помощ на дребната Мими, изгубила борбата с подлата болест.

Родителите на момиченцето ще преведат пари от нейната сметка на други нуждаещи се от финансова помощ.

" Мама Надя проучила други дела и схванала, че има незабавни, помоли да наредим парите от helpkarma! Мисията на нашето Ангелче продължава, с изключение на, че посмъртно Мими стана нарицателно и за нея се чува от всички малките екрани и радиа, тя продължава с задача " Добро ".

Вашите парички, импортирани за Мими в helpkarma, бяха разпределени сред следните дела:

С теб сме Йо-25 000€

В помощ на слънчо Доми-15 000€

Да помогнем на Стоян да проходи-15 000€

Подкрепете Сияна-10 000€

Да спасим Теодор от остеосарком-10 000€

Шанс за Мони-5 000€

Живот за мама Ваня-10 000€

Да помогнем на Рей да оздравее-5 000€

Да помогнем на дребния Ици-3 000€

" Желаем триумф и бързо възобновяване на всички! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР