Кадър Фейсбук, Отровното триоПротестиращите от Стара Загора иска оставка, които

...
Кадър Фейсбук, Отровното триоПротестиращите от Стара Загора иска оставка, които
Коментари Харесай

Протестиращи край Стара Загора обвиниха полицаите в провокации

Кадър Facebook, Отровното трио

Протестиращите от " Стара Загора желае оставка ", които проведоха вчерашното протестно автошествие, разпространиха послание до медиите, написа actualno.com.

" Ние, група жители, протестиращи против държавното управление от кабинета на Борисов - 3 и Главния прокурор на Републиката, се обръщаме към вас, медиите, за изясняване на обстоятелствата към блокадата на основния път сред Хасково и Стара Загора. Вече близо 24 часа сме блокирани на пътя от полиция и жандармерия, които попречват свободното ни прекосяване към Автомагистрала " Тракия ". Нашето предпочитание е, в символ на митинг, да преминем през пътния възел на автомагистралата. Това, обаче, се оказва невероятно, защото огромен състав на полиция и жандармерия са ни блокирали. Въпреки провокациите от страна на полицията, ние осъзнаваме своята отговорност, разговоряме с тях, с молба коли с деца, заболели, възрастни хора и профилиран превоз да бъдат пропускани, защото органите на реда блокират свободното им прекосяване. Ние, обаче, няма да се откажем от задачата си и молим способените органи да провеждат безвредното ни прекосяване.

С почитание: протестиращите от: гр. Стара Загора, гр. Хасково, гр. Казанлък, гр. Сливен, гр. Нова Загора, гр. Ямбол и други " Припомняме, че нощес блокадата, която имаше желание да направи протестното автошествие на автомагистрала (АМ) " Тракия ", беше предотвратена от старозагорската полиция. Униформените стопираха протестиращите край Летище Стара Загора, което се намира сред града и връзката с автомагистралата, като излязоха на пътното платно и образуваха плътна редица.

Днес от Областната дирекция на полицията в Стара Загора изрично обявиха, че няма да позволен протестиращите да блокират Автомагистрала " Тракия ". Началникът на „ Охранителна полиция " комисар Илиян Илиев заяви, че защото автомагистралата е скоростен път, митингът на нея би бил рисков за тези, които желаят да изразят недоволството си и посочи, че " по отношение на митинга не сме ограничавали техните прави и свободи ". По думите му във вчерашното шествие в града са взели присъединяване 60-70 автомобила.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР