Кадър Фейсбук, Novini.bgТрябва да се актуализира националният план на Република

...
Кадър Фейсбук, Novini.bgТрябва да се актуализира националният план на Република
Коментари Харесай

Дариткова: Призовавам всички депутати да носят маски за пример на обществото

Кадър Facebook, Novini.bg

" Трябва да се актуализира националният проект на Република България за подготвеност при грипна зараза ", прикани от трибуната на Народното събрание Даниела Дариткова от ГЕРБ.

" Разбирате, че няма нищо общо сред грипния вирус и ковид. Има смисъл от актуализиране на този проект. Предизвикателството ковид изисква да бъдем изобретателни и реактивни. 

Ние тук показахме единодушие, когато се взе решение за оповестяване на изключително състояние. Всички дейности демонстрираха, че дадохме опция здравната система да се приготви. 

Предлагам да се съблюдават противоепидемичните ограничения. Всички да си сложат маски, с цел да покажат на обществото образец, ограниченията за отдалеченост също да бъдат прокламирани. Личната отговорност всеки да пази себе си, не може да бъде сменена с различен ангажимент. Посланията би трябвало да са в поддръжка на всички, които избавят човешки животи. Колегите лекари да не дават разнопосочни послания, това обърква хората. Един здравен проблем не може да се политизира, тъй като това ще докара до загуба на човешки животи ", заключи Дариткова.  

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР