Кадър ФейсбукКойто спинка сладко, има чиста съвест, заяви премиерът Бойко

...
Кадър ФейсбукКойто спинка сладко, има чиста съвест, заяви премиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов в Стара Загора: Който сладко спинка, има чиста съвест

Кадър Facebook

" Който спинка сладко, има чиста съвест ", съобщи министър председателят Бойко Борисов в Стара Загора, където е на среща с актива на ГЕРБ. Това е първото огромно събиране на ГЕРБ след пандемията, обърна се към цялостната зала кметът на града Живко Тодоров, съобщи БГНЕС.

" Сутринта един от нашите политически другари споделил, че моторът на ГЕРБ го нямал - не е правилно, вие сте нашите мотори, които ни давате сили да продължаваме напред ", обърна се министърът на спорта Красен Кралев към публиката в залата.

Уверен съм че ще излезем с триумф на терена, в който политическите ни съперници ни вкараха, и след няколко месеца ще се поздравим с победа. В отлична форма съм, с цел да ми е нужна поддръжка, заяви министър председателят Борисов. С наслада чух, че Кирил Добрев желал да става ръководител на партия - ами по този начин би трябвало, да излезе и да носи отговорност, а не да се крият зад Орешарски.

Българският народ със своята мъдрост е пребъдвал толкоз време - епохи, не сте ли чули приказката " Вола рие, на гърба му пада ", или " Който нож вади, от нож умира " - всички знаете тези приказки. " Което куче ме е залаяло, все е побесняло ", добави Борисов. Затова, благи мои, пред мен не стои въпросът да мисля, че нито съм незаместим, нито ГЕРБ не може без мен.

Виждате, че и без Цветанов може да се изпълни залата - а това беше неговата роля. Затова и в този момент партията е демократична. Толкова години е бил до мен, аз неприятна дума не съм споделил, а и не желая вие да казвате. Той се срами от нас - а до през вчерашния ден дружно викахме " Победа и напред ". Пожелавам му триумф на политическия план, слушам, че все хора, работили с нас, ще са в плана му. " Приятна игра ", пожела Борисов на някогашния си съпартийник.

Нито с един от кметовете - на Сливен и на Ямбол, да вземем за пример, няма да скапваме връзките си - би било грозно. И съм уверен, че Цветанов постоянно е правил всичко от сърце и от душа за партията. Озлобяването убива този, който ненавижда. В Библията е казано - бит врага си, не го ненавижда, той самичък ще се изяде в злобата си. Ние сме градивна партия - единствено до днешния ден каквото сме създали - Тракия, Марица, Люлин, Хемус, тунели, ЖП-линии, зали, в случай че седнем на един лист да пишем, ще излезе ферман. Само метрото са нови 8 станции - фантастични работи.

Като суркатчета излизахме предходната седмица от метрото - през минута на НДК, на Подуяне, и прочие - ей по този начин бяхме и ние. Не можете да си визиите какво оборудване на три равнища сме основали. Сутринта минах по Автомагистрала Тракия - било е мочурище, свлачище, колоните висят на автомагистралата - по какъв начин хората са се умъртвили, по какъв начин Господ ги е запазил, не знам. Сега всички колони се обличат отначало и се вършат - единствено на Тракия са пет мостови уреди. И редом с това Автомагистрала " Хемус " върви на цялостни обороти, добави министър председателят. Така че не обръщайте внимание на Цветанов и на всеки, който ви ругатни - злобата убива. Ние имаме да построим още - тъй като издигнатото остава за 100 години напред. Стига ми, че 100-годишната партия, която е с история, друго име, с изключение на " Борисов ", не знае - това е позор за комунистите. Това е срамотия, значи са доста слаби, добави Борисов.

 



 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР