Кадър Фейсбук/ДневникСкандалът в комисията по проверка се разраства след поредните

...
Кадър Фейсбук/ДневникСкандалът в комисията по проверка се разраства след поредните
Коментари Харесай

Илчовски: Похвалиха ни се, че са почерпили жена с 5000 лева да обслужва премиера

Кадър Фейсбук/Дневник

Скандалът в комисията по инспекция се разраства след следващите " взривяващи " разкрития на Светослав Илчовски. 70 млн. лева кухи покупко-продажби ме караха да върша в името на премиера. Това съобщи предприемачът Светослав Илчовски по време на чуването му в комисията за инспекция.

Всичко беше следено от машината на ГЕРБ. Тя е обвързвана с финансови закононарушения. Купуваш кухи акции от една компания на 100 лева, но те костват 50.

Тези хора от ГЕРБ бъркат в джобовете на всеки. Предоставил съм на комисията фотоси. Поканиха ме на разходка в Монако. Искаха мним оборот. Дал съм документи, с цел да го потвърдя, от 2017 година са те.. Имам очевидци. Многократно са ме карали да върша такива покупко-продажби.

Ще пусна сигнал до прокуратурата. Благодарен съм на Софийската районна прокуратура и им благодаря, че ме изпъкнала от лапите на хората против мен. Машините за напоителни системи - бяха ме помолили да дам пари, с цел да се пуснат. Никой не ме е пратил на комисията. Не познавам Мая Манолова. Нямам оръжие, не съм стрелял по човек, отговори той на въпроси на Тома Биков. Похвалиха ни се, че са почерпили жена с 5000 лева да обслужва премиера, разяснява той самоличността на Мата Хари и чекмеджетата с пачки в спалнята на премиера, каа още Светослав Илчовски, написа eurocom.bg.
 
Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР