Кадър: Фейсбук, Александър СидиБившият депутат от ВМРО Александър Сиди е

...
Кадър: Фейсбук, Александър СидиБившият депутат от ВМРО Александър Сиди е
Коментари Харесай

Бивш депутат от ВМРО пусна сигнал срещу министър Кацаров заради неносенето на маска

Кадър: Facebook, Александър Сиди

Бившият народен представител от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди е подал сигнал в РЗИ против служебния министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров поради неносенето на маска. Това разкри самият той във фейсбук профила си.

Ето и целият му пост:

" Само преди няколко дни министър Кацаров обрече на гибел ресторантьорския и развлекателен бизнес в страната, издавайки своя заповед, с която се лимитира опцията им за работа. Заповед, която също по този начин постанова прецизно потребление на маски на закрито. 
Това обаче не му пречи безочливо и цинично да не съблюдава личната си заповед, стоешком без маска в Народното събрание!
Ето за какво пуснах сигнал до РЗИ, с цел да наложат санкция министър Кацаров. Очаквам от него обществено да се извини за своята надменност, както и да каже в действителност би трябвало ли или не, да се носи маска на закрито. Да гледаме какво приказва, или какво прави? Защото дейностите му са красноречиви…. "



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР