Кадър ФБ Станислав Недков СтъкиММА боецът и лидер на контрапротеста

...
Кадър ФБ Станислав Недков СтъкиММА боецът и лидер на контрапротеста
Коментари Харесай

Стъки подаде сигнал в ГДБОП срещу Арман Бабикян: Петнят ми името. Фалшиви герои. Фалшиво въстание. Искат Фалшива държава

Кадър ФБ Станислав Недков Стъки

ММА боецът и водач на контрапротеста против съперниците на държавното управление Станислав Недков Стъки е подал сигнал в ГДБОП.

Това заяви той в обществената мрежа.

Ето какво написа Стъки:

" СИГНАЛ ДО ГДБОП!

Подадох сигнал против лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко индивида, с молба да бъдат тествани за съпричастност с подправените уеб сайтове, бълващи подправени вести, целящи да опетнят името ми. Няма съумял българин - артист, артист, състезател, политик, или друго известно лице, който да не е опетнен от сходни жълтокафяви уеб сайтове. Убеден съм, че няма рационален българин, който да се върже на сходни евтини опити за омаскаряване на хора, които популяризират страната ни по света и които повдигат националното ни самочувствие. Но и не трябва да стоим и да гледаме безучастно в профил. ФАЛШИВИ ГЕРОИ, С ФАЛШИВИ НОВИНИ, ВДИГАЩИ ФАЛШИВИ ВЪСТАНИЯ И ИСКАЩИ ДА НАПРАВЯТ ФАЛШИВА ДЪРЖАВА! Наглостта на някои притежатели на л@йняни уеб сайтове, стига до там да настройват българи един против различен и да основават безредици, посредством които да се докопат до ръководството на страната. Повеждам борба с днешните Цар Кировци! Ще я повеждам безпощадно и ще я доведа до дъно! Няма да разреша на хора непостигнали нищо в живота си да омаловажават труда на хиляди съумели българи! В началото на демокрацията бяхме номер 1 в производството на гаражен подправен алкохол. Сега още веднъж сме преди всичко, само че по брой гаражни подправени уеб сайтове, произвеждащи подправени вести и тровещи също толкоз смъртоносно българския народ. Призовавам министъра на културата Боил Банов да съблюдава Закона за медийните услуги (приет през 2018г) и най-накрая да влезе в отговорностите си, като издаде Наредба за обществен указател на медиите. В този указател всички медии би трябвало да посочат своя притежател, лицето което управлява наличието и публицистичната политика и източниците си на финансиране. С неиздаването на тази Наредба, министър Банов сега разрешава на уеб сайтове да бъдат регистрирани примерно на адреса на къщурка за птички в гората. Министър Банов, имахте период до ноември 2018г да извършите този указател. Бъдете по-смел и изпълнете отговорностите си. От Вас зависи дали историята ще Ви запомни, като самоуверен или нерешителен министър!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР