Кадър ФБ Иван РозановДанъчните запорираха сметките и заведоха дело срещу

...
Кадър ФБ Иван РозановДанъчните запорираха сметките и заведоха дело срещу
Коментари Харесай

Г-н Борисов, от 17 години имам малък бизнес и единственото, което исках от държавата е да не ми пречи. Сега получих запор заради пандемията

Кадър ФБ Иван Розанов

Данъчните запорираха сметките и заведоха дело против една от най-големите сватбени организации в Перник „ Иси мюзик “, която от 17 години сполучливо работи на пазара.

А повода е, че компанията не е имала опция да работи по време на изключителното състояние и пандемията от ковид и надлежно не е имала никакви доходи, написа " За Перник ". 

Това оповести в обществената мрежа притежателят на организацията  Иван Розанов, който посредством профила си във Facebook дирекно се обръна към премиера на страната Бойко Борисов.

" Господин, Бойко Борисов,
От 17 години имам дребен бизнес в България и единственото, което съм изискал от страната ни е единствено да не ми пречи. Не би...но...това е дълга тематика и по нея може да пиша и аз и хилядите, като мен притежатели на дребни компании.
Когато пристигна пандемията, аз и стотици мои сътрудници, които имаме сватбени и празненство организации, бяхме спряни от активност на 100 %. Няма опция за 40 на 60 при безусловно спряна активност. Месец май пуснах молба за прочутите Ви грантове от 3 до 10 хиляди И какво получих...?? Запор на компанията и дело за невнесени осигуровки за интервала на пандемията?? И рента и такса с цел да си ги погася
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР