Кадър ФБ ГЕРБ и Свободна ЕвропаЦелта беше събитието да бъде

...
Кадър ФБ ГЕРБ и Свободна ЕвропаЦелта беше събитието да бъде
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ: Целта беше да има кръв, за да не се чуе речта на Борисов. Не познавам никого от провокаторите

Кадър ФБ ГЕРБ и Свободна Европа

Целта беше събитието да бъде предизвикано, да има пердах, да има кръв, с цел да може по-късно да не се приказва за речта на Бойко Борисов. Това сподели пред bTV пиарът на ГЕРБ Никола Николов  за провокациите на мероприятието в градинката на столичния Тех Парк през вчерашния ден, написа " 24 часа ".

" Където се случи случаят с момчето, нямаше наши хора. Ние декларирахме още през цялото време - вършат ни провокации, не се поддавайте. Целта на цялото интензивно мероприятие беше хората от ГЕРБ да си изтърван нервите, да има кръв и за това да се приказва от самото начало. Аз изрично не познавам никого от хората, които са правили провокациите. Изгледайте и сравнете картини - имате богат видеозапис - част от лицата, които вършат провокациите, са познати от митингите. Целта бе тези хора да предизвикат, да бият. Мероприятието се пазеше от охранителите на БОДУ, а чиновниците на НСО охраняваха единствено формалните лица ", сподели Николов.



След баталните подиуми на вчерашната конференция на ГЕРБ се появиха голям брой видеа.

На едно от тях ясно се вижда по какъв начин пиарът на ГЕРБ Никола Николов показва и предава юноша на биячите, които след това го удрят в главата. 

Ето какво написа Полина Паунова, чийто телефон бе конфискуван и хвърлен в дърво:

" Тук всичко се вижда ясно. Виждат се момчетата, които търсеха конфликт с протестиращите, само че бяха снимани и след това разпознати от мен. (По кофти случайност, за тях, бях на мястото)

Вижда се по какъв начин избиват телефона ми, хвърлят го в дърво.  Вижда се по какъв начин пр-ът на ГЕРБ Никола Николов “предава ” протестиращ (промъкнал се на събитието) в ръцете на същите тези момчета.

Нещо неразбираемо? "



Политическа партия ГЕРБ изрично се разграничава от дейностите на група провокатори, които провокираха конфликти на Националната конференция на партията, която се организира на 5 август, 2020 година. Това се споделя в публична позиция на партията на Бойко Борисов. " Членовете и симпатизантите на ГЕРБ от самото начало демонстрираха мирните си планове и не предизвикаха експанзия. За страдание, платени провокатори пробиха защитата на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, по този начин и с протестиращите жители. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и публицисти. Настояваме проверяващите органи да разкрият всички обстоятелства и условия към днешните конфликти и отговорните да понесат отговорност ", написа в позицията. " Политическа партия ГЕРБ не е наемала спомагателна защита за форума. Охраната беше обезпечена от " София Тех Парк ", прецизират от ГЕРБ. Един от най-скандалните случаи беше нахлуване против публицистите от " Свободна Европа " Полина Паунова и Генка Шикерова 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР