Кадър: Facebook Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов излезе

...
Кадър: Facebook Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов излезе
Коментари Харесай

Борисов поиска прошка и подкрепа, извини се за лоши ремонти

Кадър: Фейсбук
Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов излезе с видеообръщение към симпатизантите на партията в последния ден от акцията преди локалния избор в неделя.

``
реклама

" Извиняваме се, в случай че някъде с майсторлъка сме създали по този начин, че някой ремонт да не ви хареса доста, само че за сметка на това сме го поправили по-късно. Подкрепете ни, мисля, че тимът, който ГЕРБ излъчва, е най-подготвеният, най-можещият, най-знаещ, потвърден ", пропагандира той във видеото.

Борисов твърди, че от партията са научили много от грешките си и " в идващите мандати на кметовете няма да ги допуснем ".

Той благодари на вложилите труд и сила " в тази нелека конкуренция ". Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме измежду хората. Стиснахме ръцете им и чухме рецензиите им - персонално очи в очи ", разяснява водачът на ГЕРБ.

Той поздравява работилите в смесените райони, където съгласно него се е водела най-тежката предизборна конкуренция.

Благодаря Ви, че не отстъпихте от правилата и позициите си. Още един път ще кажа, че ГЕРБ ни има, с цел да вършим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите в никакъв случай не са били значими за нас. Който не е работил в полза на жителите – разделяли сме се с него. И отсега нататък ще е по този начин! Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова през днешния ден още веднъж заставаме пред вас, с цел да желаяме вашата амнистия и поддръжка. Благодаря Ви, написа в поста си Борисов.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР