Кадър ЕврокомМного редки са публичните изяви на соченият за кандидат

...
Кадър ЕврокомМного редки са публичните изяви на соченият за кандидат
Коментари Харесай

Соченият за премиер на България Петър Илиев: Почивам си, докато работя

Кадър Евроком

Много редки са обществените изяви на посоченият за претендент за министър председател на Има Такъв Народ юрист Петър Илиев.

" Когато човек обича работата си той не го възприема като обвързване. Аз си почивам, до момента в който работя, а най-голямото ми наслаждение е като преподавам на моите студенти в юридическия факултет на Софийския университет. Това е неповторима сила и опция човек да усети импулса на младите и ме стимулират да заставам на високо равнище. Карат ме да се развъртвам в науката. Обичам планинарството, фитнеса, пътуванията. Човек би трябвало да има метод да хармонизира силата си. " изяснява за себе си юристът в Евроком преди към 2 години, откакто е получил премията " Адвокат на годината ".

" Нищо по-добро не е измислено за финансиране на партиите от държавна дотация. Въпросът е с какъв брой. Трябва рационален баланс сред държавна дотация и дарения на юридически и физически лица. ", споделя той. 

През 2013 година той се появява и в репортаж на БТВ като юрист на Иван Иванов от Българска социалистическа партия, който бе назначен от Пламен Орешарски за зам. министър на вътрешните работи, а малко по-късно отдръпнат поради биографията му.



 

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР