Кадър: ЕврокомГЕРБ не са убедени, че ще спечелят изборите и

...
Кадър: ЕврокомГЕРБ не са убедени, че ще спечелят изборите и
Коментари Харесай

Експерти: Борисов не подава оставка, защото не вярва, че може да спечели изборите

Кадър: Евроком

ГЕРБ не са уверени, че ще завоюват изборите и поради това Борисов не подава оставка. Ако популацията разбере, че парите му зависят от смяна, единствено тогава ще реагира. Ако в България можеш да изтрием няколко клипа и публикации, не можеш да забраниш на испанската прокуратура да проверява една къща.

Това са част от мненията на политическият PR Весислава Танчева и Манол Глишев в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по Евроком.

Весислава Танчева разяснява, че през 2009 година измененията в Изборния кодекс бяха въведени от тройната коалиция, само че в последна сметка всички мажоритарно посочени претенденти се оказаха от ГЕРБ. " Въпреки, че желаят да запазят властта си, не постоянно съумяват да раздадат картите по този начин, че единствено за тях да има козове. ", сподели Танчева. Тя добави, че от измененията, които направи Мая Манолова и всички идващ промени водят само до печелене на изборите от ГЕРБ.

Никоя партия, от 1990 година до в този момент, никой не е поискал да почисти милионите мъртви души от описите. Това е единственият консенсус сред всички партии, сподели Танчева.

От Първанов насам не сме чули водач на Българска социалистическа партия да твърди, че алианса би трябвало да се разпадне

Българска социалистическа партия неодобрява освен Цветанов с решението да не влиза в Народно събрание, само че и целия парламент. Аз също виждам спектакъл. Виждаме едно подаване на топката. ГЕРБ и Българска социалистическа партия са наследници на Българска комунистическа партия – те са двете лобита в Българска комунистическа партия. Имаме наследници на политическата номенклатура.

От 2000 година има повтарящо се държание на медиите.

Танчева разяснява информациите за поредицата арести на очевидци по делото КТБ с думите, че има неща, които ръководещите не могат да управляват и това ги нервира. „ Имат боязън. Страхът от няколко неща, които се развиват отвън контрола на локалната тирания. Те не могат да го пребият, не могат да им пратят нападжии, не могат да ги смачкат, не могат да накарат посланиците в България да изискат сметка, за това което касае техните нации. Да, ние няма да станем членове на Шенген, не тъй като не сме изпълнили правила, а тъй като техните служби проверяват паспорти, книжки и други. Ако в България можеш да изтрием няколко клипа и публикации, не можеш да забраниш на испанската прокуратура да проверява къща. Това че се арестуват хора по доноси го няма в новините, има вест за морбили. “

На 20 февруари 2013 година Борисов отиде в Народното събрание и сподели, че Доган го е поръчал и подаде оставка. Имаше следено сборичкване тогава. Той подаде оставка, тъй като знаеше че ще завоюва изборите. Обяви, че не желае да виждал кръв по улиците. Сега ГЕРБ не са уверени, че ще завоюват изборите и поради това Борисов не подава оставка.

Нали си даваме сметка, че Пеевски е въплъщение на едно неприключващо ръководство на Държавна сигурност. За да завърши всички сътрудници би трябвало да изчезнат от банките, от бизнеса. Докато не съживим медиите и правосъдната система, това няма да се случи. Никой различен не може да преведен на човешки език връзката сред неработещата правосъдна система и празния джоб на хората. Докато хората не виждат връзката ще стачкуват, че е безценен тока.

Манол Глишев попита риторично би трябвало ли да се занимаваме с тази изборна шашарма? Ням държавно управление, което да се занимава с Изборния кодекс, когато идват избори. Няма текст, който да задоволи която и да било партия, сподели още той.

България е преживявала още по-лоши неща даже и от ГЕРБ. " Само че целуфанът им за опаковка намирисва на спортен екип ", съобщи Глишев.

Българска социалистическа партия доста хитро се разкара от Народното събрание. Ако може да няма кворум когато се ратифицира контракта на Северна Македония.

ГЕРБ не са измислили наглостта, те единствено я усъвършенстват. Няма не седмица, няма ден в който няма скандал. България е частно дружество, зле ръководено освен това. Борисов и Корнелия са лицето на една и съща монета и тя е подправена.

Борисов не се пробва доста да крие, че страната се ръководи от него. На него законността не му е доста значима, да значимо е да има там някакви институции, само че той да взема решение нещата. Човекът по този начин схваща страната. Негови банкери са обслужвани от НСО и това се знае.

Действително излизат неприятни вести, само че те са следено неприятни вести. Допускам, че това е пиар тактика. Не става дума единствено за изборния кодекс и единствено за морбили. От това би трябвало да се създадат заключения, само че хората не го вършат. В България всичко е единствено и само неистина.

Ако популацията разбере, че парите му зависят от смяна, единствено тогава ще реагира, сподели Глишев.

Ако реша, че ГЕРБ ще завоюва, ще гласоподавам за дявола, в случай че реша, че Българска социалистическа партия ще завоюва отново ще гласоподавам за дявола. Ще гласоподавам с невалидна бюлетина, беше безапелационен Глишев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР