Кадър ЕврокомТормозът е заради работата ми, но този път обект

...
Кадър ЕврокомТормозът е заради работата ми, но този път обект
Коментари Харесай

Заплахи за журналиста Николай Стайков и децата му заради разследването ”Осемте джуджета”

Кадър Евроком

”Тормозът е поради работата ми, само че този път обект е и фамилията ми ”. Това съобщи проверяващият публицист Николай Стайков. Първоначално не е приел позвъняванията на съществено, само че една нощ, когато потърсили и децата му и открил, че къщата на родителите му е маркирана, съществено се тормозил.
" Знаем ви кои сте, знаем и къде са децата ви през почивните дни ", цитира Стайков пред bTV една от телефонните закани, предава frognews.bg. 

Николай Стайков уточни, че в началото е намерения позвъняванията за неуместна смешка, само че след това схванал, че не е. Предполага се, че повода за злокобните позвънявания е следствието на Антикорупционния фонд, озаглавено „ Осемте джуджета “. 

Последната работа на проверяващия публицист се концентрира върху предприемачът Илия Златанов, някогашният следовател Петър Петров и брачната половинка му Любена Петрова, основната роля е на прокуратурата, намесва се и името на депутата Делян Пеевски. 

Стайков разказва Илия Златанов като един човейк, който е прибегнал до услугата " пазаруване на въздействие в прокуратурата ”, с цел да реши един доста сериозен юридически спор. " Той се е съгласил да си реши казуса по втория метод, може би тъй като е бил уверен, че в системата на правораздаването в България той е единственият вероятен. От човек на човек той е стигнал до някогашния началник на столичното разследване ", споделя още той. 

Втората част от следствието ще бъде показване през идната седмица, В нея ще бъде показана цялата смс връзка на Златанов, в която " има ангажименти, срещи, детайлности. В известията се загатват министри, следователи, като цяло много забавни хора, уточни той. 

Стойков изясни, че с изключение на интервютата с Илия Златанов организацият им разполага и с данни от още очевидци " от първа ръка ". " Правим една верификация на цялата история и събираме доказателства на част, защото вътре има извънредно скандални изказвания по отношение на това, кои са „ оправачите “, както им споделят в правораздаването и прокуратурата “, описа журналистът.

" Разбира се, не можем да потвърдим неща казани на 4 очи без очевидци, само че те мълчат. "  

Стайков заяви, че във вторник е поканен в прокуратурата да дава показания, само че упованията му не са високи.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР