Кадър: ЕврокомАз ходя на всички места. Има всякакви хора. Изразяват

...
Кадър: ЕврокомАз ходя на всички места. Има всякакви хора. Изразяват
Коментари Харесай

Николай Марков пред Евроком: Падането на правителството няма да изкорени мафията от властта

Кадър: Евроком

" Аз отивам на всички места. Има всевъзможни хора. Изразяват себе си по друг метод. Някои са политически ангажирани, други - не тъкмо. Има и доста младежи, свежи. Където и да отидете, ще срещате разнообразни хора, друг вид. "

Това съобщи специалистът по национална сигурност полк. Николай Марков в ефира на " Делници " по " Евроком " и добави:

" Исканията на всички тези хора са едни и същи - оставка на държавно управление, оставка на основен прокурор и нови избори. "

Марков акцентира, че има парламентарен ред и той би трябвало да бъде спазван. На въпрос за какво на митингите няма претенции за нарастване на заплатите, специалистът отговори:

" Ние не желаеме, тъй като имаме европейски заплати. Достигнахме тези равнища. Всичко в България е отлично. Няма причина да имаме обществени претенции. Имаме и добър обществен министър, тъй че нямаме аргументи за обществени претенции. Исканията са извънредно съответни, елементарни, ясни и не разбирам за какво би трябвало да бъдат тълкувани. Искаме две оставки и нови избори. Това е. "

На въпрос за какво никой от ръководещите не участва на някои от митингите, с желанието да чуе народа, Марков отговори:

" Поведението на властта е разбираемо. Няма такава страна, в която има протест за един ден и държавното управление пада. Процесите при нас не са единствено политически, тъй като желаеме битка с мафията. Навсякъде битката с мафията следва от реки кръв по улиците, които ги организират прокуратурата, специфични служби и тн. Политици умират и тн. "

Експертът по национална сигурност даде образец с Италия, където е имало тежка борба за извоюване на страната от страна на жителите. Той уточни, че там са починали доста прокурори, съдии, служители на реда, публицисти.

" Това ни чака в случай че ще организираме същинска война с мафията. "

Марков твърди, че в случай че този развой не се случи, то тогава един от двамата институционни играчи - или президентът Румен Радев, или министър председателят Бойко Борисов ще изгори.

" Падането на това държавно управление не изкоренява мафията от властта. Правителството е единствено лицето. Мафията, особено тази, която работи в България, главата на този октопод не е в България. Ако в действителност желаеме да заживеем в демократична и свободна страна с господство на закона, тази борба би трябвало да се организира от доста високо експертен състав и никой не би трябвало да си прави илюзии, че ще бъде без кръв. Става въпрос за отбрана на едни към този момент насъбрани 150 милиарда, които се ръководят по ред, който е незаконен. ", приключи Марков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР