Кадър: Диема СпортНаставникът на Черно море Илиан Илиев коментира успеха

...
Кадър: Диема СпортНаставникът на Черно море Илиан Илиев коментира успеха
Коментари Харесай

Илиан Илиев обясни защо мачове, като този с Верея, са най-трудни

Кадър: Диема Спорт

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разяснява триумфа над Верея с 2:0 в дуел от 24-ия кръг на Първа лига.

" Такива мачове са най-трудни за отбора-фаворит, веселя се, че взехме 3 точки, противникът даже като губи не нападна, поздравления за напъните на футболистите, получи се с головете, можеше и още, в този момент малко отмора и ще се готвим за Ботев. Добре е, че победихме, добре е, че реализирахме, това не е компютърна игра ", разяснява пред Диема Спорт Илиев.

" Тук няма футболна конюнктура, тази тишина...Създадохме положения, само че и ги пропуснахме. В такива мачове може да допуснеш неточност, даже самите резултати на Верея подсказват какъв щеше да е мачът. В такива срещи би трябвало да имаш успокоение и самообладание, с цел да спечелиш ", добави той.

" Със сигурност няма да откаже да играе всяка седмица с Левски, с Лудогорец, с ЦСКА и с другите тимове, това е добре да сме близо, може да сме малко по-далече от 3-о - 4-о място, само че е значимо да сме там, да имаме повече успокоение, значимо е за нас, имаме два тежки мача, ще се готвим за Ботев ", сподели още той.

" Тревожен човек е Божилов с проблемите с ахилеса, другите ще се завърнат скоро, за идващите мачове се надяваме и той да се включи в групата ", разяснява наставникът на Черно море.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР