Кадър CNNИзпълнителният директор, който преди 4 години намали собствената си

...
Кадър CNNИзпълнителният директор, който преди 4 години намали собствената си
Коментари Харесай

Началник намали своята заплата, за да увеличи тази на служителите си

Кадър CNN

Изпълнителният шеф, който преди 4 години понижи личната си заплата, с цел да увеличи заплатите на чиновниците си, в този момент го прави още веднъж.

Дан Прайс, началник на основаната в Сиатъл Gravity Payments, разгласи, че всички чиновници в новия офис на компанията в Бойз, Айдахо, ще получат минимална годишна заплата от 70 000 $ до 2024 година, оповестява Blagoevgrad24.bg.

``
реклама

" Тази заран прерязахме лентата на новия офис на @GravityPymts в Бойз и обявихме, че всички наши чиновници тук ще стартират да печелят минимална заплата от Щатски долар 70 000 “, разгласи Прайс в Twitter. " Толкова съм признателен, че работя с този необикновен екип и че мога да ги обезщетявам за цената, която носят на нашата общественост. “

Преди това офисът в Бойз беше самостоятелна компания, наречена ChargeItPro, а Gravity - компания за обработка на заплащания с кредитни карти, го закупи като дъщерно сдружение преди три години.

През 2015 година Прайс реши да усили заплатата на чиновниците си, откакто прочел изследване за щастието. Той сподели, че спомагателният приход може да способства доста за прочувственото благоденствие на индивида, в случай че стартира да печели 75 000 $ годишно.

Тогава той взел решение да усили заплатите за всичките си 120 чиновници в Сиатъл, като усили минималната заплата до 70 000 $ - и понижи заплатата си от 1 милион $ с 90%, с цел да се случи това.

Този ход удвои заплащането на към 30 от неговите служащи и даде спомагателни обилни покачвания на прихода на още 40 чиновници, споделя CNN.

Прайс споделя, че по-високите заплати са преобразили живота на неговите чиновници. Те са получили опция да се грижат по-добре за фамилиите си, повече от 10% от чиновниците са закупили къща за първи път, и са нараснали пенсионните си вноски. 

Оттогава Прайс споделя своята история в цялата страна и въодушевява други бизнес водачи да създадат същото.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР