Кадър Bulgaria ON AIRЗащо полицаите ще получат по 100 лв.

...
Кадър Bulgaria ON AIRЗащо полицаите ще получат по 100 лв.
Коментари Харесай

Полицаите възмутени: На 100 лв. ли се оценява труда ни?

Кадър Bulgaria ON AIR

Защо служителите на реда ще получат по 100 лева коледни бонуси, вместо по 385 лева по техни сметки, разяснява в утринния блок на Bulgaria ON AIR зам.-председателят на синдиката на Министерство на вътрешните работи Илия Кузманов.

" Полицаите биват изкарвани като хора, които приказват единствено за пари, само че това не е по този начин. Ние приказваме за осъществяване на заричане на премиера Бойко Борисов още при започване на годината. Много забавно, че през вчерашния ден се навършиха 10 години от първия ни митинг, предизвикан от унизително отношение. Коледният ни
бонус е оценка за свършената ни работа през годината. Това е доста, доста ниска оценка - 100 лева. Господин Борисов оцени нашите старания и се реализира добър резултат с него, когато разговаряхме. Тогава ние изразихме подозрение, че властта може да извърши контрактуваните условия. Оказахме се прави. Бяха ни обещани 100 милиона, само че 16 от тях липсват ", означи зам.-председателят на синдиката на Министерство на вътрешните работи Илия Кузманов.

Той съобщи, че официално не могат да откажат тези пари, само че са решили да ги съберат и да ги дарят за благотворителна идея, която ще стане ясна при започване на идната година.

Вчера синдикатите дадоха ултиматум на властта, с запитване по какъв начин се харчат парите за Министерство на вътрешните работи. Министър Младен Маринов им отговори, че коледните
бонуси ще са 100 лв., защото за повече няма пари, а упованията им трябвало да бъдат съответни.
 

 




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР