Кадър Булфото и тв 7/8Връзка между соченият за премиер Петър

...
Кадър Булфото и тв 7/8Връзка между соченият за премиер Петър
Коментари Харесай

Bird.bg: Соченият за премиер Петър Илиев е бил в борда на фирма, купена от майката на Пеевски. Блиц: Жегата ражда интриги

Кадър Булфото и тв 7/8

Връзка сред посоченият за министър председател Петър Илиев и майката на Делян Пеевски, направи уеб сайтът bird.bg.

От " Блиц " обаче побързаха да го опровергаят и показаха, че единственото правилно в публикацията е името на Ирена Кръстева.

Сами преценете къде е истината:

Спряганият за кандидат-премиер на Има Такъв Народ Петър Илиев е бил в борда на Краун Медия преди компанията да бъде купена от Ирена Кръстева, майката на Делян Пеевски. За това оповестява профилирания уебсайт за следствия Bird на своята Facebook страница. Проверката може да се направи от всеки през обществения скенер на уеб страницата.

Малко по-рано излезе информация, че точно юристът Петър Илиев ще бъде препоръчан от „ ИТН “ за министър-председател, оповестяват източници от партията на Слави Трифонов. В 17 ч. през днешния ден той ще отиде да получи мандата за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев. Срокът за осъществяването му е седем дни. Неофициална информация за номинацията му има от няколко дни, само че от " ИТН " отхвърлят да разгласят името му. Петър Илиев бе претендент за правосъден министър в първия проектокабинет на партията с претендент за министър председател Николай Василев. Тогава водачът на партията Слави Трифонов го показа с думите: " На 43 година, приказва четири езика. Юрист, приключил магистратура в Софийски университет " Св. Климент Охридски " с цялостно отличие.



От уеб страницата " Блиц " побързаха да опровергаят обвиняванията против Пеевски:

Рекордните жеги в цяла Европа очевидно са изпържили мозъците и на някои български интриганти. Сайтът на някогашния " Бивол " Асен Чобанов (долу на снимката) - bird.bg, сътвори чутовната нелепост, че проектопремиерът на Има Такъв Народ Петър Илиев е бил в борда на шефовете на " Краун медия " преди компанията да бъде купена от Ирена Кръстева, майката на Делян Пеевски.

Високите градуси очевидно са провокирали стихия в главата на Чобанов, което проличава от следващата сътворена от него нелепост.

Единственото правилно в " разкритието " е името на госпожа Кръстева. Другото не дава отговор на истината, а е плод на фантазията на създателя на пасквила. За страдание лъжливият текст бе публикуван и в редица медии.

Делян Пеевски и фамилията му от години са обект на злонамерени оскърбителен текстове от олигархичното задкулисие. Доскорошният народен представител е цел на неуморна агитация, само че българските жители са наясно кои са същинските виновници за разграбването на българската страна посредством мафиотската приватизация. 

Крайно време е България да се трансформира в естествена европейска страна, в която да господстват истината и справедливостта.
 
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР