Кадър Булфото и Свободна ЕвропаБорисов беше с оставката в джоба

...
Кадър Булфото и Свободна ЕвропаБорисов беше с оставката в джоба
Коментари Харесай

Настимир Ананиев за побоите на конференцията на ГЕРБ: България се управлява от Мълчанието на агнетата. Мъж удря жена, а около него мълчат агнетата

Кадър Булфото и Свободна Европа

„ Борисов беше с оставката в джоба и той беше разколебан от своите сътрудници, които не знам по какъв метод са му извили ръцете и очевидно той стои на колене пред тях. Явно ги е послушал и по тази причина беше толкоз посърнал, без въодушевление, за разлика от тях. “ Това съобщи в изявление за БНР Настимир Ананиев, някогашен народен представител и специалист по пътна сигурност, в този момент участник в митингите. Според Ананиев демонстрираното от премиера през вчерашния ден не е нехарактерно за неговия жанр на говорене.

Вчера Ананиев е бил в групата протестиращи, които посрещаха делегатите на ГЕРБ на националната им среща в столичния София Тех парк и е попаднал в центъра на конфликтите, при които имаше измъчвани жители. 

Полицията е разделила протестиращите, които са посрещали делегатите на ГЕРБ, на групи, и по този начин част от протестиращите са били „ набити от елита на ГЕРБ “, твърди Настимир Ананиев.

„ Това бяха биячи на ГЕРБ. На едно от видеата се вижда, че имат баджове на ГЕРБ. За да имаш бадж, би трябвало да си се записал “.

Според някогашния народен представител полицията не е посочила никаква реакция.

„ Беше мълчанието на агнетата. Някакъв мъж удря жена преди всичко, на второ място публицист, а към него - мълчанието на агнетата. И по този начин се ръководи България – с такова безмълвие. Което разрешава корупция, пердашене и крадене. “

Като сглобите видеата, ще видите ясно събитията. Ясно е, че тази група е вътре, че тя е на форума, добави Ананиев по отношение на вчерашните конфликтни обстановки по време на партийния конгрес.

За да завърши 30-годишният преход в България е нужна сериозна маса от хора, които да рестартират целия развой, акцентира Настимир Ананиев.

Една от опорките на ГЕРБ е, че няма опция, а това не е по този начин, счита Ананиев. Това съгласно него е видно от проучването на „ Алфа рисърч “.

„ На едни избори подреждането ще бъде по напълно друг метод “, предвижда той. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР