Кадър Булфото и ФлагманКриминалните журналисти на Флагман излязоха с извънредна

...
Кадър Булфото и ФлагманКриминалните журналисти на Флагман излязоха с извънредна
Коментари Харесай

Флагман: Откриха кръв от Юмер, вероятността да е жив клони към нула

Кадър Булфото и Флагман

Криминалните публицисти на " Флагман " излязоха с изключителна новина, че е открита кръв от изчезналия Юмер. 

Според изданието вероятността да е жив " клони към нула ".

Ето какво пишат:

" Палеж от далечната 2010 година приказва за остарялата връзка сред двамата и принадлежността им към ъндърграунда

Разплитането на мистерията с изгубването на 28-годишния Юмер Мехмед, който в общественото пространство се показва като занаятчия на гипсокартона и издирван строителен служащ, всеки миг ще бъде завърши. Всъщност става въпрос за отвличането и по всяка възможност последвала физическа гибел на изпечен нарушител, който е бил профилиран в подготовката и реализацията на палежи.

До този миг за Юмер Мехмед се знаеше, че бе задържан за съпричастност към групата на Димитър Желязков Очите и разследван за палежи, рекет и разпространяване на дрога.

Всъщност Юмер се оказва момче за всичко, директно зависещ на бизнесмена Станимир Рагевски, който от своя страна е част от по-горното равнище на добре проведена незаконна конструкция.

Както Флагман.бг към този момент заяви – намерено е мястото, докъдето стига белият Мерцедес комби, зад кормилото, на който е Рагевски, а до него седи Юмер Мехмед. Той стига до блок 47 в жк. „ Зорница “ на 4 август, към 15:10 часа. Там следите на двамата се губят. В 16 часа е изключен и дефинитивно телефонът на Юмер.

Открита е кръв, чийто разбор демонстрира по неоспорим метод, че на Юмер Мехмед. Вероятността да е жив клони съвсем към нула, защото дългогодишният му „ шеф “ е имал съществени аргументи да го отстрани от мръсния бизнес. "

Продължение в 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР