Кадър: Булфото, архивМного пъти сме предлагали да се намалят партийните

...
Кадър: Булфото, архивМного пъти сме предлагали да се намалят партийните
Коментари Харесай

Проф. Станислав Станилов разкри има ли напрежение в малката коалиция

Кадър: Булфото, списък

Много пъти сме предложили да се понижат партийните дотации. Ако лишим партиите от дотации ще ги лишим от конституционно право. Държавата би трябвало да обезпечава партиите както е записано в Конституцията. Ако се махнат дотациите няма да има партиен живот. Това сподели в предаването „ Лице в лице ” депутатът от „ Атака ” проф. Станислав Станилов.

" С 1 лев партийна дотация и един вестник не може да се издаде По закон партийните малките екрани не могат да получават пари като другите, за това ни е нужно и от финансиране ", сподели още той.

" Коалиционният съвет ще реши позицията на " Атака " по въпроса за дотациите ", добави още Станилов.

" Патриотичната коалиция не е счупена. Тя е основана, с цел да взе участие в ръководството на страната и да бъде съпротива този мандат. Когато става въпрос за съдружно съглашение - нарушаване няма. Имаме разнообразни отзиви по доста въпроси, само че постоянно решаваме всичко дружно. Каракачанов през днешния ден си приказва със Сидеров. Никой с никого не е скаран ", безапелационен бе професорът.

" Ние от " Атака "  искаме анекс към контракта за добросъседство със Северна Македония. Гоце Делчев е българин и е бил част от българската войска ", приключи проф. Станислав Станило
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР