Кадър Булфото, архивКолко струва живота на дете? 40 дни от

...
Кадър Булфото, архивКолко струва живота на дете? 40 дни от
Коментари Харесай

Днес почитат прегазената 3-годишна Радослава на лобното й място във Варна! В Морската градина още минават коли

Кадър Булфото, списък

" Колко коства живота на дете? 40 дни от смачкването на Радослава в Морската, а не е затворена за коли? ", пише адв.инж. Мария Димитрова до медиите.

``
реклама

" Вече 40 дни от прегазването на Радослава в Морската градина на Варна, а Морската не е затворена за коли!
https://www.facebook.com/events/360923688174332/

Колко коства детския живот ли?
Вече 7 година за Общината и ОбСв, макар сезирането с 42000 подписа, той е по-маловажен от:
- интереса на стотината " притежатели " в Морската;
- стотиците милиони, които стремително се гласоподават по " планове " и то с авансово осъществяване по член 60 Административнопроцесуален кодекс.

Общината не ползва член 31 т.4 от НОР и не занкционира нарушителите, ВЛИЗАЩИ  в Морската с коли, а ОбСв не управлява глоби ли Общината жителите да съблюдават признатата от него НОР!

На последната сесия на ОбСв ни го потвърдиха за следващ път, отказвайки да ползват непосредствено закона и да сменят единствено думата " ПРЕСТОЙ " с " ПРЕМИНАВАНЕТО " на табелите в ПАРКА, както е законно по член 15(7) пт  ЗДвП във вр. с член 6 Административнопроцесуален кодекс (по най-икономичн начин), а вместо това продължиха дълга, тежка, тромава, мудна и скъпа процедура по слагане забранителни знаци на входовете на Морската, без даже да одобряват авансово осъществяване по член 60 Административнопроцесуален кодекс, с оглед отбрана живота и здравето на децата ни (въпреки, че ги сезирах и документално, и устно)!  Вместо това, гласоподаваха авансово осъществяване за 20-те милиона за електроавтобуси!?!?

Но какво друго може да се чака, откакто ВОП не образува наказателно произвеждане (по моя Жалба, че още на 6.3.19г. съм ги сезирала да затворят Морската за коли и наново на 4.4.19г. съм ги попитала би трябвало ли да ЗАГИНЕ ДЕТЕ?!?), (дори не го причисли към формирано за гибелта на детето), защото " няма данни за закононарушение ", а препрати на Общината по подготвеност да следи за съблюдаване на член 31 т. 4 от НОР?

Уважаеми Медии, 

Както се изрази Ваша колежка, наградена персонално от японския император, Вашата роля е доста значима: Ако видите пред Парламента слон, Вие би трябвало да напишете: " ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ИМА СЛОН "!
В противоположен случай, ролята Ви на публичен коректор се обезсмисля, а обществото умира!

Днес от 18:00 ч. ще почетем паметта на Радослава на лобното й място! "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР