Кадър: БТВЗам.-председателят на ПГ БСП за България Антон Кутев защити

...
Кадър: БТВЗам.-председателят на ПГ БСП за България Антон Кутев защити
Коментари Харесай

Антон Кутев със зловещи атака в ефира: Делян Пеевски узакони милиони, но не е перач на пари, а Елана Йончева е перач на пари

Кадър: БТВ

Зам.-председателят на ПГ „ Българска социалистическа партия за България ” Антон Кутев отбрани Елена Йончева за обвиняванията, че е взела участие в скица за пране на пари за 600 000 лв..

Ето какво съобщи Кутев в „ Тази заран ” по БТВ:

„ По времето, когато Елена е получавала тези пари, цялата власт си е държала парите в КТБ. Освен това офшорните компании не са неразрешени, а Елена е теглила парите си за заплати и техника.

Това е политически удар против Елена, политическа офанзива, с цел да не бъде водач в евролистите ни. Тя направи внезапни офанзиви и осъди Борисов, поради това е този политически акт против нея. Борисов праща сини лампички.

Делян Пеевски узакони стотици милиони за последните 3-4 години, само че не е перач на пари, а Елена е. С един Опел Пеевски стана притежател на компании за милиони, а Елена Йончева, която тегли парите си за финансиране на филмите си, е перач на пари. Изобщо думата прокурор към този момент е мръсна у нас. Защо прокуратурата не проверява Пеевски и Бареков, а се занимава с Йончева? ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР