Кадър: БТВЗам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е гост в Здравей,

...
Кадър: БТВЗам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е гост в Здравей,
Коментари Харесай

Хекимян шокира Цветанов в ефира: Вярно ли е, че каквото каже Борисов, това става?

Кадър: БТВ

Зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е посетител в „ Здравей, България ” по БТВ. Той разяснява обвиняванията към техните дейности от страна на Българска социалистическа партия по отношение на преференциите и протеста на Българска социалистическа партия.

Още при започване на диалога Антон Хекимян му зададе неуместен въпрос: „ Вярно ли е, че каквото каже Бойко Борисов, това става. От Мюнхен той сподели: аз вземам решение, връщаме старите правила в изборния кодекс.

„ Спрете с това. Политическа мощ ГЕРБ има своята представителност в Народното събрание и своите съветници във всяка една точка на общините. Имаме професионална листа, партийни листи. Лидерът ни е Бойко Борисов. Имате изпълнителна комисия, където се разискват всички тематики. ”, отговори Цветанов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР