Кадър: БТВЗа мен беше един нестандартен човек, една необикновена майка,

...
Кадър: БТВЗа мен беше един нестандартен човек, една необикновена майка,
Коментари Харесай

Муки се разплака и разкри последните думи на Стоянка Мутафова

Кадър: БТВ

За мен беше един ексцентричен човек, една невероятна майка, една майка, която беше артистична и у дома. Аз имах такава мощна връзка с нея и ще не преставам да я имам. Това съобщи пред bTV Мария Грубешлиева – дъщерята на починалата Стоянка Мутафова.

 
„ Все едно че ми отиде половината от мен “, сподели тя с треперещ глас.
 
„ Стоянка беше доста забавна персона, доста умна. Безумно обичаше театъра, театърът за нея беше всичко “, показа Грубешлиева.

Муки се чувствала се подценена като дребна, само че пък била щастлива, че майка ѝ е Стоянка Мутафова. „ Всеки ден ходех с нея в театъра. Израснах сред едно доста огромно съзвездие от артисти – Калоянчев, Невена Коканова, Славчо Пеев.
 
„ Како “ ѝ викаха, тъй като беше най-голямата в театъра “, спомня си Грубешлиева. Според нея, Невена Коканова била най-голямата другарка на Мутафова. „ Невена като че ли успяваше да я приземи. Въпреки че беше доста по-млада, Сякаш тя беше по-голямата от двете, по-разумната “, описа Грубешлиева.

В един миг актрисата пътувала доста и със Стефан Данаилов. Тя споделила с щерка си: „ Просто не мога да му се нагледам. Боже. И от самото начало крещя: „ Стефане, Стефане, доста си хубав “.
 



„ Стоянка си отиде доста почтено, тъй като тя изживя един доста плевел живот. И внезапно тя просто остаря. Тя не искаше да се трансформира в бабичка. И си го пожела “, счита Грубешлиева.
 
„ Последния път когато бяхме в болничното заведение ми сподели: „ Муки, да знаеш, този път ще умра “, показа тя.

„ След интервенцията ми сподели: „ Обичам те “. Това бяха последните думи които чух от нея. Повече нищо не чух, тъй като сложиха тръба. Два месеца се изтеза в болничното заведение “, добави Грубешлиева.
 
„ Претърпя три интервенции. Тя ги устоя, само че следоперативния период… “, сподели тя.
 
„ Напоследък нищо не я правеше щастлива. Беше изтощена от живота. Искаше да отиде при Нейчо. Тя ужасно доста обичаше чичо Нейчо. Тя цялостен живот поради него не погледна никого. Аз също доста го обичах, тъй като той ме отгледа “, съобщи с горест Грубешлиева.
 



Тя не можа да сдържи сълзите си на въпроса по какъв начин желае хората да запомнят майка ѝ. „ Искам да я запомним прочувствена, артистична, с доста качества “, сподели тя и се разплака.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР