кадър: БтвЙордан Иванов е в трети клас и не само,

...
кадър: БтвЙордан Иванов е в трети клас и не само,
Коментари Харесай

Третокласник взе изпит по английски за кандидат-гимназисти към университета Кеймбридж без нито една грешка

кадър: Бтв

Йордан Иванов е в трети клас и освен, че не му е скучно в учебно заведение, само че посещава всички вероятни спомагателни занимания – по свое предпочитание.

А напълно скоро пребори изпит по британски език на университета Кеймбридж, на който се явяват кандидат-гимназисти. „ Казвам се Дан. На 10 години съм и изучавам в учебно заведение " Васил Левски ". Обичам да играя, а също така ми доставя наслаждение и да рисувам. Посещавам и театрално учебно заведение. В театъра, който е зад мен съм бил освен, с цел да следя други хора по какъв начин играят, само че с цел да вземам участие и самият аз. Също по този начин отивам на уроци по фехтовка с татко ми, а също така и на уроци по британски език, където получавам доста познания ”, описа момчето пред камерата на БТВ за себе си на доста добър британски.



На изпита по британски за кандидат-гимназисти към университета Кеймбридж няма нито една неточност. „ На 3-годишна възраст проговори на британски и първоначално не му обръщах внимание, до момента в който се заслушах, че води цели разговори, до момента в който си играеше. Тогава го помолих да ми преведе какво споделя и той напълно беше наясно какво се приказва. По това време в града ни нямаше школи, които да поемат толкоз дребни деца, по този начин до 6-годишна възраст той се самообучаваше. Вкъщи не можехме да му оказваме помощ доста, тъй като нито аз, нито баща му сме англоезични ”, споделя майката на момчето Герхана Николова.

„ Аз постоянно съм вярвала в него и съм му го показвала, само че от време на време в устрема си да не го надценя и по този метод да му направя неприятна услуга съм му казвала, че не е значим резултатът, значимо е на каквото и съревнование да отиде, да се забавлява и най-после той да е удовлетворен от себе си ”, добавя майката.

В учебно заведение Дани избира да го назовават с британско му име Дан, което си измислил самичък. Майка му споделя, че се сеща доста по-бързо за думите на британски, в сравнение с български. Той не изостава с отличен триумф обаче по нито един от другите предмети, а с изключение на усета към непознати езици, има и други гении – посещава театрална школа, рисува.

С толкоз доста гении пред Дан има безчет пътища, по които би могъл да тръгне. Той към момента търси това, което го прави най-щастлив. Какъвто и да е изборът му отсега нататък, той ще има триумф, тъй като прави всичко с обич и предпочитание и усеща поддръжката на родителите си.

„ Да искаш да знаеш и да ти е занимателно ”, това съгласно него е ключът към триумфа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапи
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР