Кадър: БТВВсичко е възможно на този свят. Личното мнение на

...
Кадър: БТВВсичко е възможно на този свят. Личното мнение на
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Тотев си направи филм, който е скандален. В него има шест криминални престъпления

Кадър: БТВ

Всичко е допустимо на този свят. Личното мнение на юристите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ е че това надали ще стане. Това съобщи депутатът от „ Обединени патриоти “ и член на Вътрешна македонска революционна организация Славчо Атанасов пред bTV във връзка настояването на Волен Сидеров парламентарната група на " патриотите " да бъде оповестена за нелегитимна.
 

„ Това е чисто юридически спор, дано оставим те да го решат “, уточни той.
 
По думите му, най-сложното нещо в политиката е обединението.
 
„ Въпросът е доколко тези търкания могат да стигнат до една непоносимост да работи тази коалиция. Най-голямото тестване са изборите. Там се видя, че сътрудниците от „ Атака нападнаха своите лични съдружни сътрудници. Дори се стигна до това оборване на мъжествеността на Ангел Джамбазки, което не е правилно “, съобщи Атанасов.

Той уточни, че след изборите станало ясно, че " патриотите " няма по какъв начин да продължат дружно. „ Въпросът е по какъв начин органът, който ще реши тази работа, кои причини ще вземе поради “, разяснява депутатът.
 
„ Г-н Нотев извънредно доста го почитам. Както и проф. Станилов. Но партийните правила се подчиняват на други закони “, съобщи той във връзка промените  в управлението на Народното събрание.
 
„ При всички случаи на мястото на Нотев ще има представител от страна на " патриотите “, сподели още Атанасов.
 
Той разкри, че неговото мнение било, че на евроизборите „ патриотите " трябвало наложително да се явят дружно: „ Щяхме да имаме най-малко още един евродепутат. За жал нашите водачи взеха решение да се разделят “.

Относно кандидатурата му за кмет на Пловдив, която ще го изправи против претендента на ГЕРБ Здравко Димитров, Атанасов уточни: „ Какво като са ни сътрудници, откакто в Пловдив се наложи един модел – моделът „ Тотев “, с отрицателен заряд “.

„ Самият господин Тотев си направи един филм, който е абсурден. Той го  направи може би с концепцията да бъде един справочник на другите кандидат-кметове на ГЕРБ в страната “, сподели депутатът.

„ Във кино лентата, съгласно топюристи наказателни, има шест престъпни закононарушения “, добави той.
 
Атанасов избори кои са те: по какъв начин се вършат недействителни бюлетини, по какъв начин се прави акция в деня за размисъл, по какъв начин се пуска подправена публикация във водещ вестник, по какъв начин се намесват държавни структури за прилепяне на избран електорат в Пловдив, по какъв начин да им се повлияе, с цел да могат да излязат в решителния миг на изборите.

Атанасов напомни, че когато той бил градоначалник на Пловдив, Здравко Димитров бил областен кмет и бил „ нелош областен кмет “.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР