Кадър: БТВВодещият на Тази сутрин по БТВ Антон Хекимян пусна

...
Кадър: БТВВодещият на Тази сутрин по БТВ Антон Хекимян пусна
Коментари Харесай

Хекимян шокира новия конституционен съдия: Ще уволните ли Бойко Борисов?

Кадър: БТВ

Водещият на „ Тази заран ” по БТВ Антон Хекимян пусна фотография от 2011 година на своя посетител проф. Атанас Семов. На нея той споделя по време на предизборната си стратегия за президент: Ще уволня Бойко Борисов.

Хекимян попита проф. Семов по какъв начин ще разяснява тази политическа колабурация.

”Това не е политическа колабурация. Това е политическа уместност. Конкурсът беше изработен с необятен екип на експерти, и Министерския съвет удостовери решението и утвърди моята кандидатура. За 8 години не си трансформирах позициите и не отидох да целувам ръка на никого. ”, сподели проф. Семов.

А в този момент ще уволните ли Борисов, макар че ви предложи за общоприет юрист в съда на Европейски Съюз, попита Хекимян.

„ Работата ми не е да отстранявам който и да е било. Но бих имал кардинална позиция за всеки случай, и в случай че всяка власт престъпва конституцията и полезностите на българската национална констиуционна история, ще бъда сигурно безапелационен. ”, съобщи проф. Семов.

Прави ли го тази власт, попита незабавно Хекимян.

„ Днес в 8,30 часа нямам директни усещания дали го прави. ”, сбит беше проф. Семов, който сега е парламентарен арбитър, откакто бе препоръчан от Румен Радев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР