Кадър: БТВВ студиото на Тази сутрин по БТВ зам.-председателят на

...
Кадър: БТВВ студиото на Тази сутрин по БТВ зам.-председателят на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов обяви какво ще се случи, ако Румен Радев наложи вето върху изборния закон и дали ще има предсрочни избори

Кадър: БТВ

В студиото на „ Тази заран ” по БТВ зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разгласи какво ще последва, в случай че Румен Радев наложи несъгласие върху изборния закон.

„ Ако има несъгласие върху изборния закон, ще се съобразим единствено с преференцията. ”, сбит беше Цветанов.

Той взе отношение и за избор на нов състав на ЦИК: " Дано да има сериозна повтаряемост на старите членове в новия състав. Ако излязат с нови представители, номинирани от политическите сили, това ще е огромен проблем. Искането на Нинова не е, че мандатът на ЦИК изтича на 30 март. По Закон тя може да продължи до избор на нова комисия. Истината е, че тази ЦИК е избор на Михаил Михов и Мая Манолова, и тъкмо това Нинова не може това да го преживее. Тя си води вътрешни битки и забрани на своите представители да влизат в залата, с цел да разчисти сметките си с тези, които я саботират в политическия живот. "

Запитан от Хекимян ще има ли предварителни избори, Цветанов сподели: " Има постоянни избори през 2021 година. Сега имаме евроизбори, и това, което прави ГЕРБ, Европа ни чува, това, което държавното управление прави, отпред с Бойко Борисов. "   

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР